Пити не шкідливо, шкідливо пиячити, або корисні ефекти алкоголю

Традиційний чай з листя чайного куща зявився в Україні лише в 17-му столітті. А що вживали наші предки на протязі тисячоліть? Вірно - травяні чаї. Трав’яний чай знімає головний біль, втому, покращує самопочуття під час спеки, освіжає і бадьорить, заспокоює, знімає стрес, тривожний стан, позбавляє нервозності та підвищеної збудливості, виводить з організму шлаки і токсини. Наші предки були мудрими людьми, бо споживання трав’яних чаїв не тільки данина традиції, а й життєва необхідність.
Іван
Сообщений: 29
Зарегистрирован: 23 ноя 2015, 23:38

Re: Пити не шкідливо, шкідливо пиячити, або корисні ефекти алкоголю

Сообщение Іван » 01 май 2016, 22:54

Користь для здоров'я Whiskey

Втрата ваги: ​​Багато людей асоціюють випивку з пивним животом або втратою тонусу м'язів при надмірному вживанні алкоголю. Це абсолютно вірно. Тому, замість того , щоб дудлити літри пива в барі , випийте кілька акуратних віскі .

Деменція: Дослідження показали , що на насправді віскі може успішно підвищити вашу когнітивну продуктивність і зменшити ймовірність розвитку деменції і хвороби Альцгеймера. Хоча дослідження тривають , і є досить багато суперечок в відношенні алкоголю в якості лікування чи профілактики, немає ніяких сумнівів , що еллагова кислота є потужним засобом боротьби проти вільних радикалів в організмі. Ці вільні радикали часто сприяють розвитку недоумства. Віскі може зменшити це зниженням розумових здібностей і поліпшити якість нашого життя, як ми стаємо старшими. Ще раз, це корисно, коли споживається в помірних кількостях; занадто багато алкоголю вбиває клітини мозку і робить точну протилежність захисту нашої пізнавальної діяльності.

Здоров'я серця: Ряд досліджень показали , віскі , сприяє в захисті здоров'я серця . Проте, дослідження показало, що останнім часом ті, хто споживає помірну кількість віскі на регулярній основі мають майже на 50% менше шансів на інсульт або серцевий напад.

Тромби : Було показано що значно знижують згортання крові . Атеросклероз , що зазвичай відбувається з - за великого нарощування холестерину , може поєднуватися з згустків крові, щоб привести до тромбозу, серцевих нападів, інсультів і смерті. Віскі розріджує кров так що це значно знижує ваші ризики повязані з підвищеним згортанням крові. Це також збільшує кількість "хорошого" холестерину, який протидіє ефектам "поганого" холестерину, додатково захищає ваше серце.

Профілактика раку: Не треба пояснювати що рак є однією з найбільш небезпечних хвороб. Ми постійно шукаємо способи, щоб запобігти і сповільнити хворобу. Віскі має надзвичайно високий рівень еллагової кислоти, однією з найпотужніших антиоксидантних сполук, які ми можемо споживати. Антиоксидант являє собою з'єднання, яке нейтралізує вільні радикали, шкідливі побічні продукти клітинного метаболізму, які викликають широкий спектр захворювань, включаючи рак, хвороби серця, хвороба Альцгеймера, і передчасне старіння. Цей потужний антиоксидант робить віскі дуже ефективним профілактичним засобом проти раку.

Іван
Сообщений: 29
Зарегистрирован: 23 ноя 2015, 23:38

Re: Пити не шкідливо, шкідливо пиячити, або корисні ефекти алкоголю

Сообщение Іван » 01 май 2016, 23:05

Невеличка довідка - еллагова кислота

Еллагова кислота - ділактон гексагідроксідіфеновой кислоти, належить до низькомолекулярних фенольних сполук, належить до фенолкарбонових кислот. У зв'язаному вигляді є компонентом елаготанінів - дубильних речовин.

Поширення - Зустрічається більш ніж в 700 видах вищих рослин. Можливими рослинними джерелами отримання можуть бути рослини роду вільха, береза, горіх, каштан, дуб.
Біологічні властивості та застосування - Має широкий спектр біологічної активності - проявляє гіпотензивну, кардіопротекторну, кровоспинний, антиоксидантну, протизапальну, анти-ВІЛ, протипухлинну, антимутагенну, ферментінгібіторное дію.

Іван
Сообщений: 29
Зарегистрирован: 23 ноя 2015, 23:38

Re: Пити не шкідливо, шкідливо пиячити, або корисні ефекти алкоголю

Сообщение Іван » 01 май 2016, 23:14

whiskey і імунна система : Алкоголь має традиційну роль в запобіганні захворювань і поліпшення функції імунної системи. Антиоксиданти і сліди вітамінів в віскі насправді стимулюють імунну систему, тим самим допомагаючи боротися з застудою, хворобами та інфекцією. Всі ці старі фільми, де наливають віскі на рану, щоб дезінфікувати це не просто фантастика! Ви можете налити віскі на свіжу рану, щоб переконатися, що вона не заразитися!

Контроль діабету: Віски може зменшити вірогідність діабету, іноді на цілих 30-40%. Помірна кількість віскі може значно поліпшити здатність вашого організму , щоб регулювати рівень інсуліну і глюкози , тим самим знижуючи ймовірність розвитку діабету.

Кілька слів застереження :. Хоча ці переваги для здоров'я звучать чудово, є також небезпечна сторона вживання віскі . Алкоголізм і пияцтво дуже шкідливо для вашого здоров'я, і може повністю нівелювати будь-які можливі хороші речі , які в помірних кількостях віскі може надавати , Тому слідкуйте за тим скільки алкоголю ви споживаєте, особливо якщо ви намагаєтеся пити в невеликих кількостях щодня.

kardashian
Сообщений: 15
Зарегистрирован: 18 ноя 2015, 17:50

Re: Пити не шкідливо, шкідливо пиячити, або корисні ефекти алкоголю

Сообщение kardashian » 04 сен 2016, 21:17

В нас в Україні допустима норма алкоголю в крові це 0, 2 проміле. Скільки ж для цього требав випити? Хлопці провели експеримент. Виміри через годину. Пили на голодний шлунок. З хорошою закускою результати значно нижчі .
алкоголь.jpg
алкоголь.jpg (35.78 KiB) 66196 просмотра

Marek.Dr
Сообщений: 26
Зарегистрирован: 24 ноя 2015, 21:39

Re: Пити не шкідливо, шкідливо пиячити, або корисні ефекти алкоголю

Сообщение Marek.Dr » 06 сен 2016, 23:19

ЯК ЗАСТОСОВУВАТИ ГОРІЛКУ З ЛІКУВАЛЬННОЮ МЕТОЮ?

Можливо це трохи дивне словосполучення горілка та лікування, але слід мати на увазі що наприклад, віски та й та ж горілка спочатку виготовлялися як ліки. Це згодом цими ліками почали зловживати.

Горілка - напій, який може бути корисний, якщо його правильно використовувати. З давніх-давен міцний алкоголь використовують в медичних цілях, а з появою чистого продукту без домішок, його застосування в медицині значно розширилося. І не лише для самих лікарів.
ГОРІЛКА ВІД ПРОСТУДИ - Найчастіше горілку використовують при застуді. Відомі її зігріваючі властивості, які можуть бути корисними при лікуванні різних простудних захворювань. Ось кілька методів використання горілки при застудах:

Горілчані компреси. Горілчаний компрес - популярний засіб, що допомагає впоратися з застудою, грипом, біллю в горлі і отиті. Правильно приготовлений такий компрес допомагає вгамувати біль в горлі, не викликаючи при цьому опіків і будь-яких неприємних відчуттів. Горілчаний компрес можна використовувати при ангіні, бронхіті, отиті, а також при болях в суглобах, розтягненнях і ударах. Для цього знадобиться чиста тканина, 50-60 мл горілки, шматок бинта і поліетиленова плівка. Змочіть тканину в горілці, добре відіжміть і прикладіть до хворого місця. Зверху потрібно накласти плівку і зафіксувати компрес бинтом. Такий компрес рекомендується тримати не менше 2-х годин. Добре його прикладати на ніч.

Часникова настоянка. Для приготування такої настоянки потрібно 150 мл горілки і 1 головку часнику. Розітріть часник, залийте горілкою і дайте настоятися 2 години. Настоянку приймати 3 рази в день (вранці, вдень і ввечері) по 1-2 краплі на язик протягом декількох днів.

Настоянка з прополісу і хрону. Подрібнити корінь хрону, вичавити з нього сік, змішайте з настойкою прополісу та якою-небудь рослинною олією в співвідношенні 1: 3. Такий розчин закапують у ніс по кілька разів на день.

Настоянка з полину. Класна штука! 2 столові ложки сушенго полину, змішайте з 0,5 літра горілки і дайте настоятися в темному місці хоча б добу. Таку настоянку приймати по 1 столовій ложці перед кожним прийомом їжі.
Последний раз редактировалось Marek.Dr 06 сен 2016, 23:24, всего редактировалось 1 раз.

Marek.Dr
Сообщений: 26
Зарегистрирован: 24 ноя 2015, 21:39

Re: Пити не шкідливо, шкідливо пиячити, або корисні ефекти алкоголю

Сообщение Marek.Dr » 06 сен 2016, 23:23

ГОРІЛКА ПРИ АЛЛЕРГІЇ

Настоянка з чорної смородини. Потрібно подрібнити плоди чорної смородини, змішати з 1 чайною ложкою хвої сосни і перемішати з 300 мл горілки. Суміш настояти протягом тижня. У період загострень алергії настоянку приймають по 40 крапель 2 рази в день протягом двох тижнів.

Бальзам з берези і суниці. 2 столові ложки подрібненого березового листя і змішати з 3 столовими ложками дрібно подрібненого листя суниці. До отриманої суміші додайте 200 мл горілки і настоюйте 5-6 днів. Отриману настойку потрібно приймати по 30-40 крапель вранці та ввечері 2 рази в рік.

ГОРІЛКА ПРИ СЕРЦЕВІЙ АРИТМІЇ

Виявляється і тут горілка може бути корисна (в міру!!!)

Настоянка з глоду. 1 чайну ложку квіток глоду і 2 столові ложки коренів валеріани, змішайте лікарські рослини і залийте 250 мл горілки. Настоюйте 10-14 днів. Приймати настоянку слід по 20 крапель 3 рази на день протягом 2 тижнів.

Настоянка з конвалії. Потрібно взяти 1 чайну ложку квіток конвалії і змішайте з 100 мл горілки. Настоюйте 2 тижні і приймайте 3 рази на день по 20 крапель протягом 2 тижнів.

Lila
Сообщений: 32
Зарегистрирован: 19 ноя 2015, 21:34

Re: Пити не шкідливо, шкідливо пиячити, або корисні ефекти алкоголю

Сообщение Lila » 11 сен 2016, 00:31

Росіяни горілку називають «водка». Виявляється в давнину слово «водка» означало не спиртний напій для оп'яніння, а настоянку лікарських трав для зовнішнього і внутрішнього застосування. Водки розрізнялись за напрямом лікувальної дії: рос. «водка желудочная», «водка лёгочная», «водка сердечная». Дуже скромні дози не перевищували половину ложки.

Lila
Сообщений: 32
Зарегистрирован: 19 ноя 2015, 21:34

Re: Пити не шкідливо, шкідливо пиячити, або корисні ефекти алкоголю

Сообщение Lila » 11 сен 2016, 00:39

Часто зустрічається твердження що горілку "винайшов" Ломоносов чи то Мендєлєєв. Прототип горілки виготовив в X столітті перський лікар Ар-Разі, який першим виділив етанол шляхом перегонки. Продукт використовувався виключно в медичних цілях, оскільки Коран забороняє вживання алкоголю.
Последний раз редактировалось Lila 11 сен 2016, 00:58, всего редактировалось 1 раз.

Lila
Сообщений: 32
Зарегистрирован: 19 ноя 2015, 21:34

Re: Пити не шкідливо, шкідливо пиячити, або корисні ефекти алкоголю

Сообщение Lila » 11 сен 2016, 00:41

Виробництво горілки виникло в Україні за часів Запорозької Січі, козаки вже у XVII сторіччі експортували українську оковиту у Москву. У 1667 р. в російських джерелах вперше зустрічається термін «черкасское вино». Так у Московії та за кордоном називали справжню українську горілку, вироблену з пшениці. Бо тодішня «московская водка», ще без назви, робилася з жита або з житньо-вівсяно-ячмінної суміші. В ті роки росіяни називали черкасами не лише місто, але й народ, який там жив — українців

Lila
Сообщений: 32
Зарегистрирован: 19 ноя 2015, 21:34

Re: Пити не шкідливо, шкідливо пиячити, або корисні ефекти алкоголю

Сообщение Lila » 11 сен 2016, 00:42

Традиційні настоянки на горілці мають не тільки кращий за горілку смак, але ще й певні цілющі властивості. Серед найпопулярніших настоянок: перцівка, медовуха, калганівка, часниківка, зубрівка, дженджора, кминівка, настоянка на горіхових перегородках.


Вернуться в «Що пили українці»

Кто сейчас на форуме

Количество пользователей, которые сейчас просматривают этот форум: нет зарегистрированных пользователей и 1 гость