Сообщение Іван » 01 май 2016, 22:35
Користь для здоров'я Whiskey
Порився в англомовних сайтах. ось що вони пишуть про свій улюблений алкоголь.
Деякі з переваг для здоров'я віскі - це здатність допомогти в втраті ваги , уповільнити наступ деменції , покращити здоров'я серця (дивно! чи не так?), запобігає діабету , підвищує хороший холестерин, бореться проти раку , усуває тромби , зміцнює імунну систему. Віскі є одним з найздоровіших форм доступного алкоголю. (Треба розібратися з самогонкою від баби Варвари. Але то потім)
Коли люди думають про віскі , виникає незліченна безліч різних образів, які приходять на розум. Ковбої в старих західних фільмах перекидають кілька стаканів перед бійкою, заборона на алкоголь в Чикаго чи Нью - Йорку , або просто запах віскі , як він наповнює вашу голову дурнею і посилає мурашки по спині. Люди , як правило, мають почуття любові-ненависті до цієї особливої форми алкоголю, але якщо б знали всі переваги для здоров'я , які вона містить, багато людей, швидше за все , змінить свою думку і попросить у бармена ще один віскі.
За визначенням, віскі є дистильований алкогольний напій , який зроблений з зерна. Якість, смак, ціна і назва віскі в залежить від типу зерна з якого зроблено ( з ячменю , пшениці , жита , кукурудзи , гречки і т.д). Різні види віскі виробляються з різного цілого зерна з використанням кубів або колонок. Процеси дуже схожі, але смаки явно відрізняються в різних частинах світу. І, нарешті, спосіб зберігання і старіння, яке зазвичай робиться в дубових бочках, а також визначає якість і смак віскі. Житнього віскі в віці 10 років в обвугленій білого дуба бочці буде смак абсолютно відмінним від ячмінного віскі в віці 15 років у винній бочці, яку деякі спиртзаводи використовують. Це призводить до величезної кількості сортів віскі по всьому світу.
Алкоголь, як правило, розглядається як щось погане для вас, що потенційно може призвести до пошкодження печінки, вплинути на ваш спосіб життя, а також привести до ряду сумних результатів. Коли втрачається розум і споживається в надлишку, то це абсолютно вірно. Проте від 2-3 унцій віскі (50-70 грам) кожен день ви не будете п'яні і не зможуть негативно вплинути на ваше здоров'я, але цього буде досить, щоб дати вам здоровий поштовх ряду істотних функцій організму.