Re: Користь для здоровя пророслого цільного зерна
Добавлено: 05 мар 2016, 23:41
Розібралася - що таке коричневий рис.
Довгозернистий, неочищений або ще інша назва коричневий рис - це нешліфований рис разом з оболонкою . Завдяки легенькій механічній обробці зерен в рисі зберігається зовнішня оболонка зерен і зерновий зародок, а також всі поживні речовини і вітаміни, яких так багато в оболонці і зародку . Зовнішня оболонка надає зернам рису характерного коричневого відтінку і горіхового присмаку.
Коричневий рис можна використовувати практично у всіх рецптах рисових страв. Він чудово гармонує в плові, в салатах, з овочами, в також як гарнір до м'яса, риби, птиці.
Коричневий рис рекомендується людям з порушеннями обмінних процесів в організмі: ожиріння, цукровий діабет, алергії, серцево-судинні захворювання та ін.
Коричневий це живий продукт в ньму зберігається зародок і він добре пророщується. Прорастає майже 100% -на (за винятком лише колотих зерен). Тобто зародок при шліфуванні не «страждає" і залишається живим.
Вживання в їжу нерафінованої рису особливо рекомендується дітям, людям похилого віку та хворим на цукровий діабет!
Довгозернистий, неочищений або ще інша назва коричневий рис - це нешліфований рис разом з оболонкою . Завдяки легенькій механічній обробці зерен в рисі зберігається зовнішня оболонка зерен і зерновий зародок, а також всі поживні речовини і вітаміни, яких так багато в оболонці і зародку . Зовнішня оболонка надає зернам рису характерного коричневого відтінку і горіхового присмаку.
Коричневий рис можна використовувати практично у всіх рецптах рисових страв. Він чудово гармонує в плові, в салатах, з овочами, в також як гарнір до м'яса, риби, птиці.
Коричневий рис рекомендується людям з порушеннями обмінних процесів в організмі: ожиріння, цукровий діабет, алергії, серцево-судинні захворювання та ін.
Коричневий це живий продукт в ньму зберігається зародок і він добре пророщується. Прорастає майже 100% -на (за винятком лише колотих зерен). Тобто зародок при шліфуванні не «страждає" і залишається живим.
Вживання в їжу нерафінованої рису особливо рекомендується дітям, людям похилого віку та хворим на цукровий діабет!