Чай МОНАСТИРСЬКИЙ завалив інтернет

Агресивна реклама на радіо і телебаченні чудодійних БАДів та ліків часом зваблює нас витратити шаленні гроші на дурню ....Не соромтеся , застережіть друзів від помилки
Svetik43
Сообщений: 24
Зарегистрирован: 27 ноя 2015, 21:06

Чай МОНАСТИРСЬКИЙ завалив інтернет

Сообщение Svetik43 » 28 ноя 2015, 11:33

Майже з кожної сторінки в інтернеті росіяни або білоруси мені наполегливо намагаються всунути чай МОНАСТИРСЬКИЙ. Насторожую універсальність цієх панацеї від усіх хвороб, фантастична ефективність яку намагаються продавці підкріпити позитивними відгуками . Ну і ціна відповідна - від 400 до 1000 рублів за пакунок, зі "скидкою" до 50% .
Люди, хто пробував?!

Nina.dok
Сообщений: 30
Зарегистрирован: 24 ноя 2015, 21:37

Re: Чай МОНАСТИРСЬКИЙ завалив інтернет

Сообщение Nina.dok » 28 ноя 2015, 12:36

Реклама в інтернеті це досить дорога річ. Веду до того , що якщо її дуже багато і вона настирлива , то це означає що рентабельність рекламованого продукту зашкалює і розраховано на лопухів з товстим гаманцем, або людей які хватаються за соломинку (дорогу соломинку) з безнадії.
Я не хочу сказати що ці чаї повна лажа. Мова йде про багатократне завищення ціни та зловживанні на людській біді, часто прямому обмані покупців.

Nina.dok
Сообщений: 30
Зарегистрирован: 24 ноя 2015, 21:37

Re: Чай МОНАСТИРСЬКИЙ завалив інтернет

Сообщение Nina.dok » 28 ноя 2015, 12:45

В більшості випадків продавці не розкривають складу ЧАЮ МОНАСТИРСЬКИЙ (до монастирів він не має ніякого відношення). Хоча деяку інформацію можна знайти . Часто до його складу входять натуральні природні компоненти, які ростуть повсюду:

-кульбаба
- ягоди і листя чорниці
- лопух
- польовий хвощ
- звіробій
- плоди шипшини
- квіти ромашки та ін.


Тобто трави звичайні , які широко використовуються в травяних зборах лікувально- профілактичних та десертних травяних чаїв. Але для того , щоб продати звичайні речі втридорога, торгаші створили різноманітні маркетингові методики, навчилися писати продаючі тексти. І судячи з того що потік реклами не припиняється, це працює , є багато людей готових викласти свої гроші за жменю трави.

Nina.dok
Сообщений: 30
Зарегистрирован: 24 ноя 2015, 21:37

Re: Чай МОНАСТИРСЬКИЙ завалив інтернет

Сообщение Nina.dok » 28 ноя 2015, 13:03

Чай монастирський маркетингова назва продукту, який до монастиря не має ніякого відношення. Продавці використовують авторитет церкви в спекулятивних цілях. Трави для чаю точно збирали не ченці і не молилися над ними. Чи варто купувати "монастирський чай"?
Ще раз хочу наголосити, що дуже часто продавці використовують у своїх цілях назву «монастирський чай». Покупці отримають поштою пакети з травою невідомого походження без будь-яких інструкцій. Ніхто не знає, з чого складається такий чай, як його приймати і що від нього чекати. Якщо ж про нього вам пропонують тільки позитивні відгуки і розповіді про те, що збір лікує всі мислимі хвороби , стережіться і не вірте в казки.
Якщо вас запевняють , що чай привезений з якогось далекого монастиря, знайдіть телефон цього монастиря (його може просто не існує). Зателефонувавши, ви переконаєтеся, що це виявилося брехнею. Не дозволяйте навішати собі лапшу на вуха.

Невідомо хто перший придумав цей "бренд" монастирський чай. Навколо монастирського чаю багато обману. Одні запевняють, що він виробляється в Білорусії, інші - десь в далекому в Краснодарському краї, четверті - в Україні, але ніхто не каже де саме. Ви ж купуєте товар в якогоїсь комерційної структури, а не в самої церкви. Це лише в рекламі прикриваються святим хрестом, що в черговий раз підтверджує, що монастирський чай маркетинговий хід і розвод на серйьозні гроші.

Marek.Dr
Сообщений: 26
Зарегистрирован: 24 ноя 2015, 21:39

Re: Чай МОНАСТИРСЬКИЙ завалив інтернет

Сообщение Marek.Dr » 28 ноя 2015, 14:15

Ось приклад перебільшеної реклами московської фірми. Ну хлопці хоча б вказали адресу та склад
" Монастырский чай при язвах и гастритах
Новое средство, которое поможет вам избавится от проблем с желудком,
эффективность которого удивила даже врачей!" :o При цьому акційна скидка 50% від 798 гривень до 399 гривень. :shock: Мабуть хлопаки забули поставити кому. Думаю, що правильна ціна йому 39,9 гривень.

Ще цитата з рекламної інтернет сторінки
"До складу Монастирського чаю входять 9 лікарських трав, які не тільки доповнюють, але і підсилюють дії один одного!
Календула. Допомагає справлятися з гастритами, виразками шлунка та дванадцятипалої кишки, запорами. Є основним рослиною для лікування захворювань ШКТ.
Насіння льону. Знімають біль у шлунку, мають обволікаючі та протизапальні властивості, захищають слизову оболонку шлунка.
Плоди шипшини. Знімають запалення, мають жовчогінну дію, покращують функцію шлунково-кишкового тракту в цілому, містять багато корисних речовин і вітамінів.
Звіробій. Нормалізує секрецію шлунка, покращує апетит, усуває надмірну кислотність, сприяє загоєнню виразок, нормалізує діяльність кишечника.
Сухоцвіт болотний. Відновлює слизову шлунка, має потужну протизапальну дію, знімає болі і спазми.
М'ята перцева. Характеризується сильною знеболюючою дією, посилює секрецію шлунка, підвищує апетит, зменшує бродильні і гнильні процеси при хронічних колітах, допомагає боротися з нудотою, блювотою, рідким стільцем.
Полин. Зміцнює шлунок, ефективно бореться з паразитами, посилює мляву перистальтику кишок, покращує травлення, усуває спазм товстої кишки.
Хвощ польовий. Сприяє швидкому загоєнню ран, у тому числі виразок, бореться з пухлинами, усуває кишкові розлади, має загальнозміцнювальну дію.
Квіти деревію. Мають тонізуючі властивості, посилюють виділення шлункового соку, жовчовиділення, зменшують метеоризм, надають протигельмінтну дію."

І це всього за 399 гривень, поспішайте купити бо лишилося всього 68 штук, бо доведеться купувати за 798 гривень. А щоб вам було не так прикро тратити свої гроші , то вам повідомлять що вчора таких чудаків було аж 2419 чоловік. :P
Та ж сама ситуація, що писали про ЛАКТОМАРИН. Нормальна річ, але коштує вона в 50 разів дешевше!

Marek.Dr
Сообщений: 26
Зарегистрирован: 24 ноя 2015, 21:39

Re: Чай МОНАСТИРСЬКИЙ завалив інтернет

Сообщение Marek.Dr » 28 ноя 2015, 15:22

Зверніть увагу на продаючу сторінку продукта . Їх є з десяток в інтернеті , таке враження що всі вони склепані в одній конторі. Досить якісно до речі. Така сторінка коштує порядка 1500-2000 доларів. Прийомі у всіх однакові - суперефективність від усіх хвороб, а якщо від одної групи хвороб всерівно гарантовано ефективний, скидка 50% , акція, спішіть купити бо лишилося всього кілька годин і дуже мало, спішіть купуйте негайно, за товаром черга. Все по книжці з агресивного маркетингу. Якщо таке бачите не тратьте свого часу, вас розводять. Бережіть свої гроші
чай монастирський.jpg
чай монастирський.jpg (35.85 KiB) 25172 просмотра
.

Ще одне зауваження. Ображає мене особисте те, що нас розводять москвичі (запропонувати російський хвощ польовий за 400 гривень!!! :twisted: ). Та я з свого городу не можу його вивести.

Ромік
Сообщений: 48
Зарегистрирован: 18 ноя 2015, 17:47

Re: Чай МОНАСТИРСЬКИЙ завалив інтернет

Сообщение Ромік » 28 ноя 2015, 18:48

Панове хочу трохи розважити вас. Можливо на перший погляд не в тему, але спочатку прочитайте. Це приклад маркетингу.

Мойша купив за сто доларів осла у старого селянина. Селянин повинен був привести йому осла наступного дня. Селянин прийшов, як домовлялися, але без осла.
- Вибачте, але осел здох.
- Ну, тоді поверніть мої $ 100.
- Не можу, я вже їх потратив.
- Добре, тоді просто залиште мені осла.
- Але що ви будете з ним робити? - Запитав старий.
- Я розіграю його в лотерею.
- Але ви не можете розіграти в лотерею дохлого осла !!!
- Можу, повірте. Я просто нікому не скажу, що він дохлий.
Місяцем пізніше селянин зустрів Мойшу:
- Що сталося з тим дохлим ослом?
- Я розіграв його, як і говорив. Я продав п'ять сотень лотерейних квитків по два долари за штуку і в результаті отримав $ 898 прибутку.
- І, що, ніхто не протестував ???
- Тільки один хлопець. Той, який виграв осла. Він дуже розсердився ... ну, так я просто повернув йому його два долари.
Мораль: маркетинг - це альфа і омега в бізнесі.

Юра Хитрий
Сообщений: 12
Зарегистрирован: 03 дек 2015, 23:15

Re: Чай МОНАСТИРСЬКИЙ завалив інтернет

Сообщение Юра Хитрий » 06 дек 2015, 14:04

Знайшов тільки одних хлопців,. які вказують більш менш реальну ціну на чай з брендом МОНАСТИРСЬКИЙ. Ціна 100-120 гр за пакет на 10л чаю. Хоча б без фанатизму. Правда бренд МОНАСТИРСЬКИЙ все ж використовують при цьому запевняють що саме вони і є монастирські хлопці які продають травяний збір в обмеженій кількості. Як він попав з Краснодарського краю в Україну, невідомо.
Проте є склад. В одному місці пишуть про 5 складників в іншому про 16. Звичайно нічого надприродного там немає.
Склад
Склад монастирського чаю. Не зовсім зрозуміло, но пишуть таке. "Він містить 5 компонентів, які розділені в 2-ух окремих пакетах (але це буде тільки 10, а де ще 6?). Це зроблено для того, щоб можна було правильно його приготувати і отримати максимальну користь, висипаючи вміст в певному порядку. Сам процес заварювання досить тривалі, і під час нього потрібен постійний контроль температури."

Склад монастирського збору. Дослівно (як можна перекласти з російської) .
Більший інтерес викликає саме він. Як повідомляють представники монастиря, ведуться роботи над науковим підтвердженням його користі, з отриманням відповідних сертифікатів. Але на це піде час. У кожному разі, це лише формальність, а про користь монастирського збору з 16 трав можна судити навіть з його складу. Збір містить 16 інгредієнтів, що зрозуміло і з назви. Кожна з цих рослинмає унікальні властивості, а як стверджують його виробники, вони посилені ще й місцем їх збору.
Шавлія відома багатьом як корисний засіб при гострому кашлі, вона блокує кашлевий синдром, а також має бактерицидну властивість. Її можна застосовувати при застуді. Гіппократ ще в стародавні часи радив застосовувати дану траву при лікуванні тих чи інших захворюваннях. Шавлія має приємним запахом, її можна пити в якості відварів, настоянок, а також прикладати марлю, змочену у відварі даної трави до ран.
Кропива має легку протизапальну дію. Її дуже часто застосовують в косметології при створенні шампунів, гелів для вмивання. Салат з кропиви буде корисний тим, у кого є авітаміноз. Відвар кропиви зміцнює волосся, робить його більш густими і здоровими.
Шипшина в основному росте в лісах і парках. Збирати її можна пізньої осені та висушувати, щоб потім пити смачний і корисний мультивітамінний чай. Особливо великий в ній вміст вітаміну С. Її можна приймати при діабеті, а також різних порушеннях серцевого ритму, функцій травлення.
Безсмертник піщаний (Цмин піщаний, Солом'яний колір, або Сухоцвіти) - прекрасний засіб для лікування запальних захворювань, а також порушенні функції травлення. Він буде корисний у тому випадку, якщо у людини є гастрит, виразкова хвороба, а також запалення суглобів. Але приймати відвар слід невеликими дозами, так як даний засіб досить сильний.
Толокнянка володіє наступними властивостями: вона позитивно впливає на печінку, робить організм більш витривалим і сильним, має бактерицидну дію. Її слід застосовувати при запаленні печінки, при сильному грипі, ангіні. Можна полоскати горло відваром даної рослини, так як воно добре вбиває шкідливі мікроорганізми.
Корисних властивостей у череди безліч. Її можна застосовувати як зовнішньо, так і внутрішньо. Череду можна використовувати при захворюваннях або запаленнях м'язів, а також суглобів і кісток. Корисна вона і при бронхіті, циститі та інших запальних захворюваннях. Зовнішньо її можна використовувати в якості відвару, примочок. У східних країнах череду застосовують для хворих, які були укушені отруйними скорпіонами, так як вона має протівотокичні властивості.
Полин гіркий - прекрасний засіб при отруєннях. Відвар даної трави має достатньо неприємним і гірким смаком, зате вона здатна принести хворому величезну користь. Її можна застосовувати при інтоксикаціях, а також різних запальних захворюваннях. Вона корисна при опіках, а також найчастіше використовується в косметології.
Деревій застосовується при запаленні печінки, лікуванні ангіни, тонзиліту, фарингіту, ларингіту. Він буде корисний для тих, хто страждає постійно гастритами. У даній рослині багато дубильних речовин. Трава корисна при різних шкірних захворюваннях, оскільки володіє протизапальною і зв'язуючою властивістю.
Ромашка - найпопулярніший засіб від безсоння. Вона використовується багатьма людьми, які страждають від порушень сну, як седативний засіб. Вона також має загоюючі властивості, ромашку дуже часто використовують в косметичних цілях, роблять примочки для очей, щоб не було мімічних зморшок. Ромашка володіє прекрасними властивостями, її можна застосовувати як внутрішньо, так і зовнішньо.
Безсмертки однорічні по-іншому ще називають безсмертником (не плутати з піщаним бесмертніком, описаних вище). Дуже часто його застосовують для лікування тварин. Сухоцвіт має жовчогінну, сечогінну властивості, корисний при запаленні жовчного міхура і його перегинах. Бажано його також використовувати при простудних захворюваннях, так як він добре виводить мокротиння і звільняє легені від різних бактерій, хворому стає легше дихати.
Чебрець в основному застосовується для лікування різних простудних захворюваннях. Дуже часто можна зустріти пастилки від кашлю з даною рослиною. Чай з чебрецем позитивно впливає на самопочуття в цілому і має приємний присмаком. Його ще іноді називають чебрецем. Чебрець небажано застосовувати при вагітності.
Кора жостеру знижує апетит і виводить з організму шкідливі токсини та інші речовини. Вона часто застосовується при отруєннях і різних запальних захворювань шлунка і кишечника. Кору крушини можна заварювати, настоювати на горілці, попередньо ретельно просушивши і обробивши. Дана рослина здатна принести величезну користь для організму.
Корисні властивості березових бруньок були відомі ще стародавнім цілителям і знахарів. Вони містять у своєму складі велику кількість вітамінів, їх можна застосовувати при авітамінозі, а також інших захворюваннях. У них також багато різних мікроелементів. Березові бруньки володіють в косметології омолоджуючим ефектом.
Липа - всім відомий засіб від кашлю. Її можна пити як при сухому, так і при мокрому кашлі, вона добре пригнічує рефлекс, за рахунок чого людині стає краще. Але липовий чай бажано при застуді пити постійно. Вона також має сечогінну дію, корисні для шкіри ванни з настоєм липи, вони добре знімають напругу після важкого трудового дня.
Сухоцвіт має протимікробну і протизапальну властивості. Його можна застосовувати при різних запальних захворюваннях суглобів. він діє не зовсім швидко. Для лікування може знадобитися цілий курс лікування. Його дуже часто застосовують для лікування шкіри від різних захворювань, а також для лікування звичайної вугрової висипки.
Пустирник - один з найпоширеніших седативних засобів. Знахарі давно знали про його властивості та описували їх у різних трактатах. Пустирник можна застосовувати при різних неврозах, страхи, фобії. Він ефективний при порушеннях сну і безсонні. Однак не слід постійно приймати дану траву, тому що вона має досить сильну дію.


Всяки трави на всі випадки в одному пакеті. Це щоб не заморочуватися і не ускладнювати життя покупцеві з вибором збору. Збір універсальний. 8-)

AllaTravy
Администратор
Сообщений: 8
Зарегистрирован: 17 ноя 2015, 10:52

Re: Чай МОНАСТИРСЬКИЙ завалив інтернет

Сообщение AllaTravy » 06 дек 2015, 14:23

Дякую, друзі ! :D Ніби розібралися з цими псевдомонахами та їхнім чаєм МОНАСТИРСЬКИМ.

Nina.dok
Сообщений: 30
Зарегистрирован: 24 ноя 2015, 21:37

Re: Чай МОНАСТИРСЬКИЙ завалив інтернет

Сообщение Nina.dok » 26 авг 2016, 13:57

Всі лікарські рослини для чаю є в аптеках будь-якого міста або на базарі у травників . Порівняно з інтернетівським варіантом коштують вони копійки. Та й самим можна назбирати влітку , збір засушити. Нічогісінького надзвичайного в чаї немає, унікальність його в способі продажу і реклами.Склад фитосборів в " монастирському" чаї може бути бути найрізноманітнішим, пароте завжди це прості рідні рослинки. Ось приклад: плоди шипшини, корінь оману, трава материнки, трава звіробою і навіть звичайний чорний чай.

Про користь плодів шипшини все ми добре знаємо, він має загальнозміцнюючу дію, уповільнює старіння організму. Корінь оману бореться з 9 недугами. У медицині використовується як протизапальний, жовчогінний, антисептичний, сечогінний, тонізуючий, протиглисний, відхаркувальну, загальнозміцнюючий, очищаючу кошти. Звіробій - заспокоює нервову систему, допомагає впорається з депресивним станом, .
Материнка - покращує обмінні процеси організму. Використовують її ще як відхаркувальний і протизапальний засіб, має потогінний і сечогінний ефект. Можна просто заварювати разом з чорним чаєм і пити при безсонні, при хворобі шлунка і печінки.

Ось знайшла рецепт заварювання - беруться всі перераховані вище трави по 2 столові ложки, і додається чорний чай. По порядку - плоди шипшини і коріння оману заливають окропом і кип'ятять хвилин 20 на слабкому вогні. Потім засипають інші трави, і настоюють протягом однієї години. Потім настій з трав розбавити окропом. П'ють чай протягом дня з додаванням лимона і меду за смаком.
Смачного. І не треба годувати шахраїв - купуючи такий ось псевдо монастирський чай за казковою ціною.
Те, що зараз в інтернеті називають Монастирським чаєм - не більш ніж маркетинговий прийом для видурювання ваших грошей.


Вернуться в «Розвод на натуральних продуктах»

Кто сейчас на форуме

Количество пользователей, которые сейчас просматривают этот форум: нет зарегистрированных пользователей и 1 гость