Трави в здоровому харчуванні

Трави містять унікальні антиоксиданти, ефірні олії, вітаміни, фіто-стерини і багато інших компонентів, які допомагають нашому організму боротися проти мікробів, токсинів і підвищити рівень імунітету. Трави, насправді, природні лікарські засоби в оптимальному дозуванні.
Lila
Сообщений: 32
Зарегистрирован: 19 ноя 2015, 21:34

Трави в здоровому харчуванні

Сообщение Lila » 30 ноя 2015, 21:05

Рослини вже давно посіли почесне місце в здоровому харчуванні для такого необхідного нашого благополуччя. Вони цінуються з давніх часів, тому що були більш доступні для більшості людей, ніж популярні нині забаганки. Проте сьогодні ми усвідомлюємо залежність саме від цих дешевих і простих продуктів щоб очистити своє тіло, розум і душу!
Звичайно, всі ми використову'ємо трави в нашому повсякденному житті, так чи інакше, будь то для задля їхнього оригінального багатого аромату, їх цілющої сили, або чудового смаку в прекрасних рецептах. Трави мають багато переваг : будь то духовні причини або бажання оживити наші смакові рецептори, або в якості домашнього засобу при хворобі ... трави зручні для будь якої потреби!
Хоча трави використовувалися в раціоні і в сиву давнину , тільки останнім часом в науковому світі серйозно взялися за вивчення їх потенціалу для здоров'яї.
Форумчани, пропоную обговорити тему рослин, травяних зборів та чаїв в нашому житті та харчуванні. Думаю що кожен може сказати щось цікаве з власного досвіду .

Марія
Сообщений: 21
Зарегистрирован: 21 ноя 2015, 22:40

Re: Трави в здоровому харчуванні

Сообщение Марія » 02 сен 2016, 23:03

Буряни виявляється часом більш цінні ніж звичайні городні рослини. Ось приклад. Сухоребрик лікарський (Sisymbrium officinale);
родина Капустяних (Brassicaceae), або Хрестоцвітих (Cruciferae); гулявник лекарственный - Молоді листки сухоребрика їстівні, їх додають у салати, вінегрети, бульйони та овочеві супи.


Вернуться в «Здорове харчування та травяні чаї в здоровому харчуванні»

Кто сейчас на форуме

Количество пользователей, которые сейчас просматривают этот форум: нет зарегистрированных пользователей и 2 гостей