Інгаляція димом лікарських рослин древня практика

У всіх народів, релігій, вірувань є традиції оздоровлення, очищення, медитації із застосуванням диму рослин...
Marek.Dr
Сообщений: 26
Зарегистрирован: 24 ноя 2015, 21:39

Re: Інгаляція димом лікарських рослин древня практика

Сообщение Marek.Dr » 07 сен 2016, 00:08

Науковці стверджують що паління в міру не таке вже й шкідливе. Але якщо ви злісний курець і хочете кинути палити то вам можливо допоможуть :

Дикий Овес ( вівсюг) є популярним у трав'яний медицини, який широко використовується при лікуванні печінки і нирок і болю в суглобах. Це знімає депресію і є природним тоніком. Добре відомий як анти-депресант. Вівсюг використовується, щоб зменшити психічну напругу і занепокоєння. Це потужний антиоксидант, а такожщо уповільнює процес старіння.
Гвоздика Олія гвоздики може зменшити тягу до нікотину навіть в заядлих курців. Коли виникає бажання запалити цигарку капніть краплю олії гвоздики на задню частину язика, це може бути досить ефективним.
Примула: Олія, що отримується з первоцвіту є перевіреним часом засобом для важких курців, які часто страждають від ураження легенів. Ця олія очищує смоляні відкладення з легенів і лімфатичної системи, тим самим очищаючи організм.
Ромашка: Тяга до куріння може бути обмежена, попиваючи трав'яний чай з ромашки кілька разів на день. Крім цього, ромашка є потужним антидепресантом і може допомогти дуже ефективно долати симптоми абстиненції у курців, тим самим запобігаючи рецидиви.


Вернуться в «Дим лікарських та пряних рослин»

Кто сейчас на форуме

Количество пользователей, которые сейчас просматривают этот форум: нет зарегистрированных пользователей и 1 гость