Келих червоного вина еліксир молодості і захист від раку

Цікаві балачки про все , доброзичливі плітки в хорошій компанії з чаєм та смакотою до чаю ..
Георгій Проців
Сообщений: 22
Зарегистрирован: 18 дек 2015, 00:21

Келих червоного вина еліксир молодості і захист від раку

Сообщение Георгій Проців » 23 дек 2015, 00:26

Чай , особливо травяний чай це супер. Але не чаєм єдиним....
Нові дослідження університету Альберти (Канада) свідчить, що келих хорошого червоного вина (не бормотухи з магазину) прирівнюється до 1 години занять в тренажерному залі,
Все це, як вважають дослідники, завдяки вмісту у вині ресвератролу, який здатний підбадьорити організм так само ефективно, як година занять фізичними вправами. Це дозволить тримати себе у формі тим людям, які не в змозі ходити в тренажерний зал. Ресвератрол, підвищуючи кількість серцевих скорочень, зміцнює серце і робить м'язи сильніше .
Последний раз редактировалось Георгій Проців 23 дек 2015, 00:51, всего редактировалось 1 раз.

Георгій Проців
Сообщений: 22
Зарегистрирован: 18 дек 2015, 00:21

Re: Келих червоного вина еліксир молодості і захист від раку

Сообщение Георгій Проців » 23 дек 2015, 00:50

Ресвератрол - це природний Фітоалексинів, виділяється деякими рослинами як захисна реакція проти паразитів, таких як бактерії або гриби. Також Ресвератрол був синтезований штучно і продається як біологічно активна добавка, основною сировиною для якої є Горець японський (Polygonum cuspidatum Siebold & Zucc.).

В експериментах з мишами і щурами були виявлені протиракові, протизапальні, понижуючі цукор крові, хелатуючі і інші позитивні ефекти ресвератролу. Ресвератрол був виявлений в шкірці ягід винограду, можливо це може пояснити «французький парадокс» - низький рівень серцево-судинних захворювань населення південної Франції при місцевій дієті, багатій насиченими жирами.

 Резерватрол (інша назва Ресвератрол) - натуральне речовина, що виділяється з винограду, інгібує новоутворення, розвиток і прогресування ракових клітин. Резерватрол виступає як антиоксидант і антимутаген . Сприяє протизапальній дії та інгібує функцію циклооксигенази і гіперпероксідази (дія проти розвитку ракових клітин). Індукує диференціацію клітин людської лейкемії (антіпрогрессівна дія). Інгібує розвиток передракових симптомів у мишей, хворих на рак молочної залози та інгібує розвиток раку шкіри у мишей.

Виробництво концентрованих безалкогольних витяжок з червоних сортів винограду, в основному з сортів каберне, налагоджено в СНД. У Молдові - «Іммортель», на Україні - «Еноант» і «Вин-Віта». Вони виробляються на основі натурального місцевої сировини: кісточки, шкірка і гілочки червоного винограду і переважніше БАД із сировини Франції та США (Китай).

Шотландські медики встановили, що ресвератрол, що міститься в тому числі в сухому червоному вині, працює в якості прекрасного терапевтичного препарату для блокування запалень, виразкових формувань і деяких інших небезпечних утворень у внутрішніх органах людини.

Медики з Центру біомедичних досліджень міста Глазго, довели, що винний ресвератрол - це не тільки ефективний засіб при короткочасному застосуванні для боротьби з паразитичними інфекціями, але у випадку довготривалого використання він виступає в якості ключового елемента для побудови біологічного захисту проти виникнення апендициту, перитоніту, сепсису та інших.

Підсумки свого дослідження шотландські медики опублікували в серпневому номері журналу Journal of the Federation of American Societies for Experimental Biology (The FASEB Journal). У публікації вчені роблять висновок, що на базі винного ресвератрола в недалекому майбутньому можна буде створювати нові протизапальні препарати.
Екстракт Червоного Вина - флавоноїди вина мають високу біологічну активність. За антиоксидантної активності флавоноїди в десятки разів перевершують вітамін Е. Вони нормалізують роботу різних клітин організму, попереджають утворення тромбів у судинах, знижують рівень холестерину в крові, надають антиалергічну, протизапальну, радіозахисний, та судинорозширювальну дію; зміцнюють стінки кровоносних судин, запобігають розвитку хвороб серця і печінки.

Ресвератрол (3,5,4-трігідростілбен) - який синтезується в деяких рослинах (сосна, виноград, арахіс).
Найкращим джерелом ресвератрола є червоне вино. Білий виноград і білі вина містять мало ресвератрол. Подібно всім поліфенолам, Ресвератрол - потужний антиоксидант, активність якого перевершує вітамін Е. Ресвератрол проявляє естрогенну активність, зв'язуючись з тими ж самими рецепторами, що і естрадіол, один з головних естрогенів людини.

Експериментальне обгрунтування отримали і Кардіопротекторні властивості червоного вина. Виявилося, що виноградний сік і червоне вино роблять ліпопротеїни низької щільності виключно стійкими до окислення в умовах in vitro. Так як окислення ліпопротеїнів низької щільності в крові є основною причиною розвитку атеросклерозу, поліфеноли винограду, що запобігають таке окислення, повинні істотно знижувати ризик серцево-судинних захворювань. Ресвератрол - регулятор обміну жирів в організмі.

Екстракт з кісточок винограду містить комплекс біофлавоноїдів (кверцетин, гесперидин та ін.), Які не синтезуються в організмі людини.

Функціональні дії:

антиоксидант, зв'язує і виводить з організму вільні радикали;
нормалізує рівень ліпідів (зокрема холестерину) в крові;
має протиракову дію, затримує ріст ракових клітин і навіть здатний пригнічувати ракові клітини, одночасно стимулюючи і активізуючи здатність до регенерації нормальних здорових клітин;
підтримує нормальну функціональну здатність тромбоцитів, сприяє зниженню в'язкості крові, тим самим, забезпечуючи вільний кровотік в судинах, підтримуючи еластичність стінок судин;
надає протизапальну і антибактеріальну дію;
підтримує гладкість і еластичність шкіри, запобігаючи її передчасне старіння, має здатність відновлювати і стимулювати зростання колагенових волокон, відновлює молодість зів'ялої шкіри;
надає антиалергічну дію, нейтралізуючи виділення гістаміну;
покращує пам'ять, підвищує стійкість організму до стресів;
знижує рівень цукру в крові;
покращує гостроту зору, ефективний при ретинопатії (ураження сітківки ока) у хворих на діабет і гіпертонічною хворобою.
Показання до застосування ресвератрола

Серцево-судинні захворювання (гіпертонія, інсульт, інфаркт, атеросклероз).
У екологічно та радіаційно-несприятливих умовах, на шкідливих виробництвах.
Для підвищення стійкості до стресів і усунення їх наслідків.
Для профілактики онкологічних захворювань (при хіміо- та радіотерапії).
Профілактика варикозного розширення вен і тромбофлебітів.
Для поліпшення мікроциркуляції крові в органах і тканинах.
При алергічних захворюваннях різного походження, в тому числі бронхіальна астма.
Для профілактики ретинопатії при діабеті, гіпертонії.

Ось такий він червоний виноград. Я роблю вино з дикого винограду, причому ягоди використовую цілі і з кісточками. Десь через два тижні відціджую та віджимаю ягоди. Вино получається насиченого темно вишневого кольору, приємного смаку та аромату.

Іван
Сообщений: 29
Зарегистрирован: 23 ноя 2015, 23:38

Re: Келих червоного вина еліксир молодості і захист від раку

Сообщение Іван » 18 сен 2016, 20:46

Червоне вино нейтралізує негативні ефекти, спричинені споживанням м'ясних страв з червоного мяса. Виявляється, всього один келих червоного вина здатний запобігти утворенню холестеринових відкладень після вечері з м'ясною стравою. Виявляється що під час вечері шкідливі сполуки з м'яса потрапляють в кров з утворенням «поганого холестерину», який кажуть шкодить судинам. А ось поліфеноли, що містяться у вині, гальмують процес всмоктування даних сполук в шлунково-кишковому тракті і вони в результаті не потрапляють в кров.

Професор Рон Коен з Єврейського університету Єрусалиму вважає, що : «Мабуть, з цієї причини червоне вино знижує ризик появи хвороб серця. У м'ясі багато поліненасичених жирів і холестерину ».

В експерименті протягом 4 днів для 14 здорових добровольців пропонували котлети з індички. Пізніше експеримент повторився трохи цікавіше з такими ж котлетами , але добровольці випивали за вечерею ще й келих вина. Науковці встановили що , якщо вина не було, то рівень малондіальдегіду в крові підвищувався відразу після прийому їжі. Зростали і показники холестерину. Додавання в раціон трохи червоного вина призводило до того, що холестерин залишався на колишній позначці, іноді навіть знижуючись.

Ромік
Сообщений: 48
Зарегистрирован: 18 ноя 2015, 17:47

Re: Келих червоного вина еліксир молодості і захист від раку

Сообщение Ромік » 26 окт 2016, 22:28

Озадачив Googla на тему "здорове харчування" і отрима в підсумку ось таке:

Виявляється дійсно корисно пити червоне вино, і не лише тому що «Істина у вині! (це в тому випадку якщо його пити не літрами , а лише 200-250 грам на день) » . Вино очищає організм від токсинів, тонізує судини, поліпшує роботу серця, омолоджує, підвищує імунітет і навіть (не дивуйтеся) покращує роботу мозку. Знову ж таки при споживанні в міру.

Вино , цей дар божий :

1. Американські дослідники вияснили, що в складі шкірки червоного винограду є речовини, що знижують рівень естрогену і підвищують тестостерон у жінок в період менопаузи, а це знижує ризик розвитку раку молочної залози.

2. Дивно, але вино покращує зуби і ясна. Під дією вина бактерії зубного нальоту, що ведуть до появи карієсу, гинуть на поверхні зубів, і ясна стають міцнішими.

3. Вчені з університету Джона Хопкінса стверджують, що якщо пити часто червоне вино , але по чуть-чуть, то сповільняться вікові зміни в судинах мозку і зменшиться ризик інсультів. Ті, хто п'є червоне вино, практично не хворіють хворобою Альцгеймера.

4. Всі вже знають, що виноградна шкірка червоних сортів містить значну кількість ресвератрола, який, потрапляючи в людський організм, сприяє усуненню тромбів і забезпечує захист кровоносних судин.

5. А ще у вині містяться поліфеноли, завдяки яким імунна система організму більш ефективно бореться з бактеріями і запобігає розвитку хвороб. Вино може діяти як ефективний антибактеріальний препарат, що вбиває бактерії-стрептококи та інфекції верхніх дихальних шляхів

6. Вчені дійшли цікавого висновку - що червоне вино знижує темпи старіння організму і зберігає здорове серце.

7. А це панове також важливо – вино зменшує проблеми з ерекцією.
Помірна кількість вина сприяє поліпшенню сексуальної функції у чоловіків – якщо випивати келих червоного вина в день, проблеми з ерекцією виникають в середньому на 30% рідше, ніж у інших. Келих червоного вина в день продовжує в середньому на 5 років життя чоловіка.

8. Дівчата , а чи знаєте ви що вино сприяє схудненню. Вчені хлопці з'ясували, що жінки, які випивають стакан червоного вина в день, на 30% менше схильні до повноти, ніж ті, хто не п'є взагалі. Воно є чудовим і смачним антистресовим засобом, а стрес сприяє підвищенню апетиту і повноті.

9. Ресвератрол в червоному вині здатний сповільнювати втрату слуху і захищати вуха від старіння. Тобто вино збереже наші вуха.

Щоб вино приносило користь, воно повинно бути чистим, без домішок, і вже тим більше, не порошковим. Робіть вино самі, або купуйте перевірені напої.

Ромік
Сообщений: 48
Зарегистрирован: 18 ноя 2015, 17:47

Re: Келих червоного вина еліксир молодості і захист від раку

Сообщение Ромік » 26 окт 2016, 22:29

Я роблю вино сам з дикого червоного внограду. Суперове получається темно червоне вино.

Аватар пользователя
Любаня
Сообщений: 3
Зарегистрирован: 12 авг 2018, 14:09

Re: Келих червоного вина еліксир молодості і захист від раку

Сообщение Любаня » 12 авг 2018, 14:22

Добре вам. А собі купуєш вино і надієшся, що не порошкове.


Вернуться в «Чайні посиденьки»

Кто сейчас на форуме

Количество пользователей, которые сейчас просматривают этот форум: нет зарегистрированных пользователей и 3 гостей