Вітаємо Вас на нашому форумі

Це форум для спілкування аматорів та профі травників. Попиваючи цілющий ароматний чай поговоримо про цінний дарунок природи – ароматні та лікувальні трави. Якщо шукаєте допомоги й поради, то Ви прийшли в потрібне місце. Просто натисніть на відповідну категорію і починайте спілкуватися! Не можете знайти тему, пов'язану з вашим питанням? Не соромтеся, сміливо починайте свою власну тему і попросіть у шановної спільноти мудрої поради.
Це затишне і гостинне місце тому, будь ласка, будьте ввічливі і шанобливі до всіх учасників форуму.
AllaTravy
Администратор
Сообщений: 8
Зарегистрирован: 17 ноя 2015, 10:52

Вітаємо Вас на нашому форумі

Сообщение AllaTravy » 17 ноя 2015, 10:52

Вітаємо Вас на форумі «ТРАВ’ЯНІ ЧАЇ – ВІКОВА ТРАДИЦІЯ УКРАЇНЦІВ».

Лікувальні властивості наших звичайних рослин були відомі людям дуже давно, ймовірно, навіть печерні жителі використовували трави для лікування різних недуг. Старовинні медичні трактати древніх цілителів наводять конкретні рецепти і способи застосування лікарських рослин на основі практичного досвіду багатьох тисяч років. Цілителі передають з покоління в покоління зерна інформації про цілющі властивості наших трав, створюючи міцну основу природного "зеленої аптеки", яку ми тепер використовуємо.
Трав'яні чаї це фактично продукти харчування, вони мають у своєму складі багато біологічно активних речовин: вітамінів, ферментів, мікроелементів, органічних кислот і т.д. Цей букет речовин, корисних для людського організму, захищає, запобігає і виліковує багато захворювань, тому рекомендується пити трав'яні чаї всім, незалежно від віку та стану здоров'я. Важливо що травяний чай не містить кофеїну та інших стимуляторів які шкідливі , особливо для людей з розладами нервової та серцево-судинної систем. Трав'яний чай дуже корисний для дітей будь-якого віку, оскільки не містить кофеїну, його ви не можете дати немовлят у віці навіть до двох років.

З трав’яних зборів робляться чудові низькокалорійні та різноманітні напої. Трав'яні чаї ароматні і привабливі, крім того вони покращують здоров'я.

Давайте разом пізнаємо таємниці приготування трав'яних чаїв і відкриємо їхні цілющі властивості.

Відмова від відповідальності: Інформація про методи, стратегії і пропозиції, висловлені на нашому сайті і на форумі, призначені для використання виключно в освітніх цілях і не є медичною порадою. Ми радимо вам проконсультуватися з лікарем перед початком будь якої терапії з використанням трав'яний чаїв або інших лікарських форм з трав’яних зборів, та іншої інформації з наших сайтів.

Марія
Сообщений: 21
Зарегистрирован: 21 ноя 2015, 22:40

Re: Вітаємо Вас на нашому форумі

Сообщение Марія » 21 ноя 2015, 22:46

Дякую за форум. Ще зовсім молодий , але думаю буде цікавим. 8-)

AllaTravy
Администратор
Сообщений: 8
Зарегистрирован: 17 ноя 2015, 10:52

Re: Вітаємо Вас на нашому форумі

Сообщение AllaTravy » 27 ноя 2015, 23:00

Вітаємо Вас на форумі «ТРАВ’ЯНІ ЧАЇ – ВІКОВА ТРАДИЦІЯ УКРАЇНЦІВ».

AllaTravy
Администратор
Сообщений: 8
Зарегистрирован: 17 ноя 2015, 10:52

Re: Вітаємо Вас на нашому форумі

Сообщение AllaTravy » 15 сен 2016, 20:15

Шановні форумчани , мова форуму УКРАЇНСЬКА. Якщо Ви не володієте українською мовою, але маєте що сказати , пишіть будь якою мовою, якщо це цікаво ми перекладемо на українську.

NikitosHausy
Сообщений: 1
Зарегистрирован: 16 мар 2017, 13:15

Отличный сайт, спасибо Админу!

Сообщение NikitosHausy » 21 мар 2017, 17:00

случайно нашел сегодня этот форум и специально зарегистрировался, чтобы поучаствовать в обсуждении.


Вернуться в «Вітаємо Вас на нашому форумі»

Кто сейчас на форуме

Количество пользователей, которые сейчас просматривают этот форум: нет зарегистрированных пользователей и 0 гостей